Borkóstoló

A Fényes Pince család nyitott pincéje a Fertő tó partján, Fertőrákos és Balf között, a környéken egyedülálló módon, a szőlőskertek szívében várja a borbarátokat és felfrissülni vágyókat. Saját termelésű, és palackozású borainkat hangulatos borkóstolókon, bortúrákon ízlelheti meg aki betér hozzánk.

50 főt befogadó, magyaros kóstoló-termünk téliesített, így kellemes meleget tudunk varázsolni a fagyos hónapokban is, vendégeinket egész évben várjuk.

A Fényes Pince borkóstolója kb. 1 órás, vidám program, a száraz, adatszerű részleteket kerülve, de természetesen az érdeklődőknek megpróbálunk minden kérdésére szakszerű választ adni. A különböző borok között borkorcsolyát kínálunk. A vendégek megismerkedhetnek a borvidékkel, a borkóstolás szabályaival és pincénk 6 féle borával (Soproni Zöld Veltelini, Soproni Sauvignon Blanc, Soproni Tramini, Soproni Zweigelt Rosé, Soproni Kékfrankos, Soproni Cabernet Sauvignon). A borkóstolót igény szerint magyarul, németül és angolul prezentáljuk, akár több fajta borból is. A programot mind egyéni vendégeknek, mind csoportoknak ajánljuk, önálló programként vagy vacsora mellé.

Borkóstolás a Fényes Pincében, hordóból (6 féle bor)

Árainkról érdeklődjön!

e-mail: pince@fenyszoft.hu

mobil: +36 20 315 6079